FIBER COMPOSIT

FIBERGLASS PRODUCTS


FIBERGLASS TUBES

OUR PHILOSOPHY

To make real a project it’s a challenge.

The hapiness of creating motivates the good specialist and gives meaning of everydays.

It’s a pleasure to make things real, to give life of a new product.

WHAT IS THE COMPOSITE?

Using the composite technology we combine two different attributed materials to get a betterquality, more durable part for a car, a lamp body, etc.

The adobe made by straw and mud is a composite too, the attributes of these two materials are added together and we get a “new” material from what was made the old houses.

The artificial plastic, the production and processing technology is the result of military industry. The evolution of this industry is developing day by day from the skateboards, from the piscines to the space shuttles are used widely because these tools are used for force use.

A műanyagipari kutatások, a mindjobban kifinomult speciális anyagokra és azok feldolgozási technológiáira koncentrál. Anyagválasztásnál a kiindulási pont, hogy mit várunk el a készterméktől: merevségrugalmasságütésállósághőállóságsúlyár, stb.

A közel 20 éves tapasztalattal és a szakma iránti elkötelezettségünkkel segíthetünk a tervezéstől a kivitelezésig.

Mi főként poliészter és epoxigyantát alkalmazunk kötőanyagnak. A gyantát üvegszállalszénszállal erősítjük, méhsejt szerkezetű habbal és fémbetétekkel merevítjük. Felületét anyagában színezzük vagy utólagosan fényezzük. Ez a kompozit teljesíti az összes, a járműiparban elvárt tulajdonságot.

Cégünk fő profilja a szálerősítésű műgyanta-kompozit feldolgozásprototípus-fejlesztésegyedi és kis szériás termékek gyártása, valamint az üvegszálas műanyagból készült jármű és gépalkatrészekburkolatokkarosszériaelemek javítása Székelyudvarhelyen. Készítünk laminált vagy öntött műgyanta gyártósablonokat és rugalmas szilikon öntőformákat is.

Mintadarab vagy rajz alapján vállaljuk egyedi, műgyanta kompozitból, termékek gyártását vagy meglévő termékek átalakítását a vevőink elképzelése alapján. A termékskálának csak a fantázia és a felhasznált anyagok technológiai lehetőségei szabnak határt. Minden új és érdekes elképzelésre nyitottak vagyunk. Az ötletet Ön adja, mi a szakmai tapasztalatainkkal és a gyártási feltételek biztosításával segítjük a megvalósítást.

site-icon